Helyszíni beszámoló a Mirbest Gasztro Expóról – Konyhanyelven Blog

A Mirbest Gasztro Expo az ország egyik legnagyobb gasztronómiai szakkiállítása és partnertalálkozója, amelyet az immár tizenegy tagvállalatot felölelő Mirbest vállalatcsoport hozott létre. A rendezvény célja, hogy maradandó élményt nyújtson a résztvevőknek egy olyan kiállítás keretei közt, amely teret enged a gasztronómiai élet meghatározó szereplőinek a találkozásra.

03

A rendezvény során a kiállítók a kóstolókon, a szakmai programokon és a beszélgetéseken keresztül közelebb kerülhettek egymáshoz. A kapcsolatépítés során olyan inspiratív élményekkel és új ízekkel ismerkedhettek meg, amelyet a mindennapi munkájukba is beilleszthettek. Az expó azonban nemcsak a kapcsolatépítésről szól, de egy társadalmi problémára is reflektál, hiszen felismerte, hogy egyre nagyobb szükség van a kényelmi termékekre és technológiákra a súlyos munkaerőhiány által okozott kiesés pótlása érdekében.

Május 13-14. között a BOK (Syma) Csarnok több, mint 100 kiállítóval, 500 féle megkóstolható termékkel bonyolította le a rendezvényt, amely során az Aviko is képviselte magát. A standot már messziről ki lehetett szúrni, nemcsak azért, mert pont a színpad mellett helyezkedett el, de egy hatalmas érintőképernyős kijelzőn lehetett élesben is tesztelni az Aviko PRO alkalmazást. Az applikáció az Aviko termékek széles palettájába nyújt betekintést, és minden vendéglátói szegmens számára hasznos tippeket tartogat. A standnál Horváth Tibor, a magyarországi és a balkáni térség regionális értékesítési vezetője, valamint Szabó Károly és Futó Tamás, a Food Service területi képviselői várták az érdeklődőket és a kóstolni vágyókat. A standhoz érve rögtön megcsapott a frissen készült burgonyák illata. Az érdeklődők megkóstolhatták a Halloween sajtfalatokat is, amelyek különleges kialakításuknak köszönhetően hamar a közönség kedvenceivé váltak. A hűtött termékportfólió is helyet kapott az asztalon, a marinált citromos-borsos apróburgonya, illetve az édes chilivel és mogyoróhagymával ízesített felezett burgonya kerülhetett a tányérokra. A batáta rajongói sem maradtak ízelítő nélkül, hiszen a Streed Food standon a Damak gyros köreteként Aviko Édesburgonya hasábok  várták az éhes vendégeket.

06

Az expó házigazdái, Ördög Nóra és Rákóczi Ferenc egy kóstolónyi kitérőt tettek az Aviko standjánál, ahol Szabó Károly egy rövid ismertető keretében nyújtott betekintést a termékportfólióba. „A célunk, hogy a szezontól függően elérhetővé tegyük a legjobb minőségű termékeket. A marinált, medvehagymás apró burgonya például megoldást nyújt arra a problémára, amely a hagyma rövid hozzáférhetőségéből adódik. A fagyasztott késztermékeknél pedig törekszünk arra, hogy a burgonyahasábok kellően roppanósak legyenek. Erre egy kitűnő lehetőséget nyújt a rizsliszttel bevont Super Crunch termékcsalád.”

A nap folyamán a rendezvény szervezői egy interaktív előadásra invitálták az expó résztvevőit, az Aviko kvíz során feltett kérdésekre helyes választ adók egyedi Aviko nyereményekkel gazdagodtak. A kérdések megválaszolásában nagy segítséget nyújtott a stand mellett felállított érintőképernyős kijelző, ahol az Aviko PRO alkalmazást böngészhették végig.

Bár a Mirbest Gasztro Expo során számtalan kérdés megválaszolásra került, nehéz két napba minden információt átadni a termékelőnyökről és a választékról. Ha kérdésed van, kattints a linkre, és keress minket bizalommal: https://www.avikofoodservice.hu/kapcsolat!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!