Hogyan illeszthetők be az Aviko gratinek a Húsvéti kínálatba?

Az Aviko egyre bővülő kínálatában a gratin változatai igen előkelő helyet foglalnak el, hiszen több, mint tíz féle verzióban vásárolhatók meg. Ez az elegáns és változatos köret bármely környezetben megállja a helyét, legyen szó ünnepi menüről, vagy a büfé kínálatáról! Cikkünkben bemutatjuk az Aviko gratin kínálatát, és tippeket adunk arra, hogyan varázsolhatod még egyedibbé a húsvéti menüt!

gratin_husvet_1

 Az Aviko gratin termékei egyaránt kaphatóak fagyasztott és hűtött változatban is. A fagyasztott termékek között van adagolt és „ömlesztett” is. Az „ömlesztett” termékek gasztronorm rendszerhez igazodnak. A GN Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

A fagyasztott gratinek nagy előnye, hogy roppant könnyen lehet velük dolgozni! Sütés közben a tallérok összeolvadnak, így a végeredmény egy könnyű, egyenletes textúrájú köret lesz. Az elkészült gratinek – a házi készítésűvel ellentétben – nem esnek össze, így az sem probléma, ha sütés után nem tálaljuk azonnal. Az Aviko burgonyagratin család termékeinek használatával nemcsak rengeteg idő spórolható meg, de a mutatós és ízletes végeredmény is garantált. Az eltérő ízesítések mellett az Aviko kínálatában megtalálható a Házias burgonyagratin is, mely mind ízvilágát, mind kinézetét tekintve a házi készítésű gratint idézi, ezzel még autentikusabbá téve minden fogást, melyhez köretként kínáljuk. Az Aviko Food Service burgonyagratin családban a következő termékek találhatóak meg:

Összefoglalva az Aviko gratinkínálata

– Ínycsiklandó ízű, és tökéletes megjelenésű;

– Egyedileg fagyasztva 100g / 75g / 35g -os adagokban is kapható;

– Hosszú alaktartása miatt kiváló választás rendezvényekhez;

– Az elkészítséi ideje is rövid, hiszen kombi sütőben 20 perc alatt kész!

Végezetül pedig íme, egy recept tipp mindazoknak, akik szívesen feldobnák a húsvéti köretet az izgalmas gratin kínálattal!

Buggyantott tojás édesburgonya gratinnel

Süsd meg az Aviko Édesburgonya gratint a csomagoláson található leírás szerint!
Készíts annyi buggyantott tojást, ahány vendéget vársz!

Tipp! A feltört tojást óvatosan tedd a gyöngyözve forró, enyhén ecetes vízbe!

Ha a gartinenk már kellően átsültek, helyezd őket tányérra, és a tetejükre halmozz egy-egy szelet sonkát és a frissen elkészült buggyantott tojásokat! A tetejükre szórhatunk metélőhagymát vagy egy csipetnyi paprikát!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!