Valentin nap az éttermekben – Tippek, amelyekkel felvillanyozhatod a napot!

A Valentin nap itt van a küszöbön, ezt pedig az éttermek is jól tudják! Bár hazánkban ez az ünnep igencsak megosztja a közösséget, tagadhatatlan, hogy külföldön hatalmas sikernek örvend. Cikkünkben egy kis betekintést nyújtunk a külföldi marketing fogásokba, amelyekkel felejthetetlenné teszik a szerelmesek ünnepét.

szivecske

Buli a szingliknek!

Egy nívós chicagoi étterem elindítototta az úgynevezett „No Date Required” estet Bálint napon, amikor a szerelmesek ünnepét kifigurázó koktélkreálmányokkal kedveskednek a vendégeknek, sőt, egy exkluzív zenés estével is meglepik a résztvevőket.

Verseny a követőknek!

A Black Angus Steakhouse tudta, mikorra kell időzíteni a jó nyereményjátékot! Egy olyan Instagram nyereményjátékot hirdettek, amely során a résztvevőknek az egyedi #loveatfirststeak hashtaggel ellátott képeiket kellett megosztaniuk, hiszen a nyertest egy páros vacsorával lepték meg az étteremben.

Akik kitárják a szívüket

A Cupitol Coffee and Eatery a különleges szív alakú tejhabos lattéjukból befolyt összeget az Open Heart Magic nevű civil szervezetnek ajánlotta fel. A kínálatban megtalálható volt a chai, mocha, vanília, karamella ízesítésű tejeskávé, sőt, extraként az ünnephez híven egy szem eperrel is megkoronázták a kávét, amelynek felára szintén a közösség javát szolgálta.

Akik a játékra helyezik a hangsúlyt

A Moe’s Southwest Grill étterem a három új fogásuk bevezetése kapcsán egy ingyenes kvíz alapú játékot indítottak a Facebook Quiz alkalmazáson belül, amelynek a lényege, hogy néhány kérdés megválaszolása után a kívz kiadja a te ideális „étel párodat”, ami ebben az esetben valamelyik új fogás, amit érdemes kipróbálnod. Ötletes, ugye?

Ahol rózsaszínbe borul az alapanyag

 A chicagói Barrito étterem egy ünnepi menüvel készül a szerelmesek ünnepére. Ők, a legtöbb étteremmel ellentétben azonban nemcsak külön pezsgővel örvendeztetik meg vendégeiket, de a hagyományos kukoricalisztes tortillát is egészen más színben tálalják. A rózsaszín taco nemcsak egy igazi kuriózum, de egy olyan fotó alapanyag, amelyet mindenki szívesen megoszt a közösségi oldalán.

Ami megkoronázza az estét

Egy jól megválogatott körettel megkoronázhatod a valentin napi menüt! Az Aviko étvágygerjesztő falatkái segítenek felejthetetlenné varázsolnia romantikus vacsorát. Mindegy, hogy a pikáns sajtos-chilis sajtfalatkákat vagy a mozzarella falatkákat választod, biztosan emlékezetessé teszed a szerelmesek valentin napi menüjét!

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!