Új év, új Aviko termékek

2019 elején két új termék jelenik meg az Aviko kínálatában. Mindkettő előfőzött és gyorsfagyasztott készítmény: bemutatjuk a burgonyahajókat felezett héjas burgonyából és negyedelt héjas burgonyából! A termékeket Szabó Károly, az Aviko területi képviselője mutatja be írásában.

 

Lendületesen kezdjük a 2019-es évet, hiszen két új termékkel is előállunk. Egy korábbi cikkünkben beszéltünk már a héjas egészburgonyáról, most ez a termék egy másik formájában kerül terítékre. Ismerjük meg őket közelebbről!

 

Az egyik új termék voltaképpen egy félbevágott burgonya, amelynek ki van vájva a közepe, ezért nagyon jó alapja lehet különféle töltött burgonyáknak. Ezen a téren sok lehetőséget tartogat: ha például zöldséges töltelékkel töltjük meg, nagyszerű vegetáriánus fogásként tálalhatjuk, de készíthetünk bele húsos tölteléket, így a húskedvelő vendégeinknek is kedvére tehetünk.
Egy-egy ilyen felezett burgonya súlya körülbelül 7-8 dkg, és megközelítőleg 13-15 dkg töltelékkel számolhatunk hozzá. A méretéből adódóan gazdasági szempontból is jó választás. Nagyságrendileg hasonlóak az egyes darabok, ezért könnyen lehet velük dolgozni. A felezett burgonyából készült burgonyahajó 2,5 kg-os kiszerelésben kapható, és kartononként négy csomagot tartalmaz.

Új Aviko termék_2019

A másik idei újdonságunk a negyedelt burgonyahajó. Ennek különlegessége, hogy a fent bemutatott termékhez hasonlóan alkalmas lehet arra, hogy tölteléket tegyünk bele, de önállóan is megállja a helyét. Töltelék nélkül szervírozhatjuk például ízletes mártogatósokhoz. Casual éttermekben étvágyfalatkaként is használható, hiszen jó megoldás lehet olyan vendégek számára, akik nem szeretnének egy teljes fogást elfogyasztani. A negyedelt burgonyából készült burgonyahajó 2,1 kg-os csomagban érhető el.

Új Aviko termék_2019

Mindkét termék elkészítése gyors és egyszerű: fritőzben 3-3,5 perc alatt sül meg, 170 fokon, sütőben pedig 18 perc alatt készül el 180 fokon. A szavatossági idő mindkét termék esetében 18 hónap. A burgonyahajók további előnye, hogy nagyon jól illenek az egyre népszerűbbé váló street food ételek mellé is!

További információkért – ahogy már megszokhattátok 🙂 – forduljatok nyugodtan hozzám!

Elérhetőségem:

Szabó Károly
KA területi képviselő, Food Service, Magyarország
+36 20 497 25 04
k.szabo@aviko.hu

termékbemutató

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!