Visszatekintés 2018-ra: ilyen volt az évünk

Az év végén mindenki számot vet magában a mögötte álló időszakkal kapcsolatban. Így van ez a mi esetünkben is. Nézzük, mi minden történt az Avikóval a 2018-as évben! Szabó Károly, az Aviko területi képviselőjének írása

aviko_evertekelo.

Így 2018 végén elmondhatjuk, hogy egy meglehetősen mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött. Mindjárt januárban részesei lehettünk egy, a vendéglátásban dolgozóknak kiírt pályázatnak szponzorként. Ennek keretében Paul Bocuse késeket ajánlottunk fel, a pályázóknak. Ezzel egyidejűleg hirdették meg a 2018-as Év Étele Melegkonyhás szakácsversenyt és az OKÉS Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt, immár a 7. alkalommal, melyeknek szintén szponzorai voltunk.

Az év egyik legfontosabb momentuma volt, amikor megtartottuk első magyarországi Master Classunkat.  Az eseményre Gyenesdiáson az A Darnay. Pince és rendezvénypajta és piknikkertben került sor a balatoni szezont megelőzően. Ennek keretében innovatív ételekkel készültünk a vendégek számára.

aviko_evertekelo_2

2018-ban abban a megtiszteltetésben is részünk volt, hogy a régiónkban tevékenykedő nagykereskedések tulajdonosait vendégül láthattuk Budapesten egy rövid gasztro túra keretében, amely a visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. A rendezvényen arról tájékoztattuk a nagykereskedelmi partnereinket, hogy milyen burgonyaszezont tudhatunk magunk mögött, és mi várható az elkövetkező időszakban.

Év végén részt vettünk azon a nagyszabású Helit rendezvényen, amelyről már egy korábbi posztunkban olvashattatok.

Mindezek mellett kialakult egy olyan helyzet, amely meglehetősen nagy kihívások elé állít minket, ez pedig, amiről szintén volt már szó korábban, a jelenlegi burgonyahelyzet. Továbbá ebben az évben kezdtünk el nagyobb hangsúlyt fektetni a hűtött termékeink bevezetésére, ami a vártnál valamivel nehezebben indult, de már láthatóak az eredményei, és hiszünk abban, hogy továbbra is fejlődni fog ennek a termékkörnek az elfogadottsága.

Idén a termékeink sora is jelentősen bővült. Bevezettük a gyorsfagyasztott Pure and Rustic hasábburgonyánkat, amely azóta nagyon elterjedt termékké vált.  Ebben az évben jelent meg az egyenes churros, majd megérkeztek a különböző gratin burgonyáink, a GN gratin és a GN édesburgonyás gratin. Vegán termékeink is piacra kerültek ebben az évben, a kukoricaburger és a fűszeres kukoricafalatkák. A röszti burgonyáinkat pedig a sütés módja alapján kettéválasztottuk: az egyik típus fritőzben készíthető, a másik sütőben.

Ami a Super Crunch termékcsaládunkat illeti, az idén új csomagolást kapott. A csomagolásnak nem csak az volt a szerepe, hogy új design-t mutasson, hanem utal arra a változásra, miszerint ezeket a termékeket nem pálmazsírban, hanem napraforgóolajban sütjük elő. Szintén új termék a hűtött Super Crunch hasábburgonya, illetve Magyarországon újdonságnak számítanak a marinált burgonyáink. Az év végére pedig megérkezett az egyik – bátran mondhatjuk – legmeghökkentőbb Aviko termék, az Aviko Halloween Bites!

Elérhetőségeik:

Szabó Károly
KA területi képviselő, Food Service, Magyarország
+36 20 497 25 04
k.szabo@aviko.hu

Futó Tamás
KA területi képviselő, Food Service, Magyarország
+36 20 409 30 18
tamas.futo@aviko.hu 

termékbemutató

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!