Izgalmas és eredményes volt a Helit vevőtalálkozó

November közepén került sor arra a vevőtalálkozóra, amelyet a Helit, a nagy múlttal rendelkező budapesti nagykereskedő szervezett, és amelyen az Aviko is képviseltette magát. A nagyszabású esemény célja az volt, hogy összehozza a gyártókat és a végfelhasználókat, illetve lehetőséget adott különféle termékek bemutatására is. Szabó Károly, az Aviko területi képviselőjének összefoglalója.

Helit_vevotalalkozo

A november 16-án megtartott Helit rendezvény szakított az eddigi vevőtalálkozók hagyományával, hiszen mintegy 1000 résztvevővel és 80 kiállítóval ez volt az eddigi legnagyobb találkozó Budapesten, amelyet nagykereskedés hívott életre.

A Helit a szárazárutól kezdve a hűtött termékeken át a fagyasztott termékekig a teljes termékportfólióját felvonultatta. Az eseményen célzottan találkozhattak a gyártók a végfelhasználókkal, ezt éreztük mi magunk is az Aviko standjánál: a látogatóink legnagyobb része tudatosan keresett fel bennünket és érdeklődött a kínálatunk felől. A bemutatott termékek gerincét a hűtött burgonyák, ezen belül is a marinált és a hűtött Super Crunch burgonyáink adták. Emellett bemutattunk egy fagyasztott terméket is, a Halloween bites-ot. Elmondhatjuk, hogy ez volt az egyik legmeghökkentőbb termék az egész kiállítás területén, mindemellett nagy sikere volt, sokan többször is megkóstolták. A Halloween Bites után a marinált burgonyák voltak a legnépszerűbbek, de a többi hűtött termék is felkeltette a vendégek figyelmét.

Az eseményre mi egy olyan termékportfóliót vittünk, amely Magyarországon újdonságnak számít, így elsősorban ezekről kérdeztek bennünket a vendégek. Legfőképp a termékek összetétele érdekelte őket, illetve az, hogy hol vásárolhatják meg őket. A standunk érdekessége egy touchscreen volt, amelyen az AvikoPRO applikációt próbálhatták ki a vendégek. Ezzel kapcsolatban nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, a rendezvény óta többen le is töltötték és sikerrel használják az alkalmazást.

A Helit komplex menüvel látta vendégül a partnereit. Az ételsorba az Aviko 20/30-as hűtött burgonyái is bekerültek. A rendezvényen egy látványkonyha is működött, ahol a Mirbest csoport séfjei főztek a vendégeknek. Blendea Károly az Aviko édesburgonya kockát használta az általa készített ételekhez, Madarász Csaba az Aviko mogyoróburgonyával dolgozott, Csányi Jenő pedig az Aviko édesburgonyás gratinnel nyűgözte le a látogatókat.

A rendezvény egy innovatív felfogásban megrendezett vevőtalálkozó volt, színes programokkal és izgalmas ízekkel. Bátran mondhatjuk, hogy a vendéglátásban dolgozók sok olyan terméket fedezhettek itt fel, amely a segítségükre lesz a munkájuk során, és gyártói oldalról is nagyon eredményes volt az esemény.

 

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!