Termékajánló az AvikoPRO segítségével – hamburgerezők szegmense

Termékajánló rovatunkban ezúttal az AvikoPRO hamburgerezőket érintő szegmensét tekintjük át Szabó Károllyal, az Aviko területi képviselőjével. Írásunkból kiderül, milyen termékeket érdemes választani egy igazán változatos menühöz, és egy izgalmas termékaktualitást is tartogatunk számotokra cikkünk végén! 🙂

Vegyük górcső alá soron következő Aviko szegmensünket, amely nem más, mint a Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő hamburgerezők szegmense. Bátran kijelenthetjük, hogy itthon ez az egyik vezető trend. Az elmúlt években ugyanis egyre gyakoribbá váltak ezek a vendéglátó egységek, és ma is újabb és újabb üzletek megjelenését figyelhetjük meg. Ennek a felfutásnak a nyomán nekünk is fontos, hogy minél szélesebb körben tudjunk terméket ajánlani erre a területre.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy a választékunkból a legkedveltebb termékek ezek között az üzletek között találhatók meg: így a Super Crunch bevonatos hasábburgonya, a formázott hagymakarikák, sörtésztás hagymák, a burgonyagerezdjeink (közülük is főként a fűszeres héjas), és a különböző sajtfalatkáink (például a chili cheddar vagy a jalapenos krémsajtgolyó).

hagymakarika

A kínálat tekintetében fontos szempont a hamburgerezők igényeinek figyelembevétele. Úgy tapasztaljuk, hogy az üzletek eltérő vágási méretű hasábburgonyákkal dolgoznak, van, ahol a vastagabbat vágásút kedvelik, mások a julienne-t részesítik előnyben. Közülük azonban a héjas és a héj nélküli változatot egyaránt szeretik használni. A pure&rustic hasábburgonyánk is tökéletesen megfelel a hamburgerezők kínálatának, kiváltképp azok választják, amelyek inkább a háziasabb vonalat képviselik. Ami azonban igazán teret hódított ezeknél a vendéglátó üzleteknél, az egyértelműen az édesburgonya hasábunk!

Van olyan termékünk, amely szintén sokféleképp felhasználható, és amelyet még nem fedezett fel magának ez a csoport: éppen ezért ajánlom figyelmükbe az egyenként 25 dkg-os, egalizált méretű, hűtött héjas egészburgonyát. Ezt egészben is kínálhatjuk, megsütve, de négybe vágva is nagyszerű élményt, rusztikus hatást érhetünk el vele, új színt visz a köretek világába. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, mintát tudunk biztosítani számotokra, és ne feledjétek, hogy az AvikoPRO-ban minden lényeges információt megtalálhattok az egészburgonyáról a hűtött termék kategóriánál.

Végezetül hadd ajánljak a figyelmetekbe egy olyan terméket, amelynek rövidesen aktualitása lesz: ez pedig a Halloween bites. Ez egy cheddar sajtfalatka, amely jalapeno paprikát tartalmaz. Ami igazán meghökkentő benne, hogy a külseje fekete. Színét az élelmiszeriparban használatos növényi szénnek köszönheti. Biztos vagyok benne, hogy a vendégeknek kínálva először a látványtól fognak meghökkenni, azután a termék kellemes ízétől. 🙂 Ez a termék jól beleilleszthető a Halloween partik és menüsorok stílusába, kínálatába.

halloween bites

 

További információkért – ahogy már megszokhattátok 🙂 – forduljatok Szabó Károlyhoz, blogunk tanácsadójához!

Elérhetősége:

Szabó Károly
KA területi képviselő, Food Service, Magyarország
+36 20 497 25 04
k.szabo@aviko.hu

termékbemutató

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!