Share the fun – a nyári élmények és az Aviko

Az idei nyár különösen sok izgalmat rejt magában, hiszen azon kívül, hogy megtelnek a strandok és naponta találkozhatunk szabadtéri programokkal, hamarosan kezdetét veszi a futball világbajnokság is. Ezek mind remek lehetőségeket rejtenek magukban a vendéglátó-szektor számára, hiszen nincs is jobb alkalom együtt lenni a barátokkal, mint egy jó hangulatú szabadtéri fesztivál, vagy éppen a közös szurkolás. Az Aviko is tudja ezt, épp ezért külön „csomaggal” készül az ilyen eseményekre – bemutatjuk a Share the fun koncepciót!

Ahogy a nevéből is adódik, a koncepció lényege, hogy „osztozzunk az élményeken” – tehát mindent megteszünk azért, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat. Az ajánlat azon vendégeknek kínál tökéletes alternatívát, akik a nyári melegben nem kívánnak nehéz, laktató ételeket, inkább csak  harapnának valamit – mondjuk a sör vagy a fröccs mellé. Épp ezért a „Share the Fun” úgy áll össze, hogy igény szerinti termékek válogathatók hozzá, melyek aztán ízlés szerint különböző kompozíciókban tálalhatóak.

share

A Share the fun koncepció számos előnnyel jár, ezekből szemezgetünk néhányat. 🙂

Közösségteremtő

Nem is hinnénk, hogy milyen közösségteremtő szerepe lehet egy-egy jól összeállított és szépen feltálalt finger food tálnak. A koncepció keretén belül összeválogatott termékek mellett egy nagyméretű forgatható fatál biztosítja ezt a szerepet, melyről így vendégeink közösen csipegethetnek.

Kortalan

Mivel a megadott termékkínálaton belül szabadon válogathatók össze a használni kívánt termékek, könnyedén célozhatunk velük több célcsoportot is – egyaránt találunk olyan kompozíciót, amit gyerekek, fiatalok vagy felnőttek élvezhetnek.

Jól számon tartható, követhető

Ahogy azt már az Aviko termékeivel kapcsolatban megszokhattuk, étvágyfalatkáik egalizált méretűek, azaz méretük és súlyuk egyforma. Ezáltal rendkívül könnyű számolni és tervezni velük, így a profittal való kalkulációt is jelentősen megkönnyítik. Arról nem is beszélve, hogy az Aviko mintakalkulációk bemutatásával is segíti a számolást. Nem utolsósorban pedig a fogyasztóvédelem szempontjából is hasznos, ha pontosan meg lehet mondani, hogy adott termékből mennyi van a tányéron.

Kiváló sörkorcsolyák

A nassolás és italfogyasztás „ördögi körével” mindenki tisztában van – ha sós ételeket választunk, falatozás közben megszomjazunk, a sört kortyolgatva viszont ismét eteti magát a nassolnivaló is. Tökéletesen igaz ez a Share the fun koncepció résztvevőire is – és épp ezért érdemes melléjük alkoholos és alkoholmentes italokat is kínálni a forgalom maximalizálás érdekében.

És ha már a nyárnál, illetve az élményeknél tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a beach food trendek mellett sem. Természetesen számos olyan termék van, mely tökéletesen megállja helyét egy strandbüfé kínálatában – ilyenek például a Super Crunch család termékei, az édesburgonya, vagy éppen a héjas burgonyagerezdek, azonban a következőkben leginkább a Turbo és Turbo Plus hasábburgonyákra fókuszálunk.

share

A Turbo család jellegéből adódóan tökéletes megoldás a strandbüfé pörgéséhez, hiszen ezek a termékek alig másfél perc alatt készülnek el, és máris tálalhatóak, a strandokon pedig az idő és a sütési veszteség minimalizálása a legfőbb cél. Ezek a burgonyák jobban elő vannak sütve, mint a hagyományos mélyhűtött termékek, ezáltal felére csökken a sütési idejük – így pedig a sütési veszteség is minimális, a Turbo család esetében 10 százalékos. Kétféle formában kaphatóak:  egyenes és hullámos vágással. Bár evidencia lehet, azért fontos megjegyezni, hogy a hullámos burgonya is teljes mértékben burgonyából készül,  formáját a hullámos késeknek köszönheti.

Érdekesség, hogy a Turbo Plus volt az első olyan Aviko termék, melyet a fagyasztóból kivéve 8 napig lehetett hűtőből tárolni. Ennek előnye magától értetődő: így a terméket nem -18 fokról kell elkezdeni sütni, hanem 0-4 fok közti hőmérsékletről. Így nem csak a végeredmény lesz ropogósabb, de a sütőzsiradékot is kíméli, hiszen azáltal, hogy nincs jég a burgonya felületén, nem roncsolódik az olaj, így tovább fel lehet használni.

További információkért ezúttal is forduljatok bizalommal tanácsadónkhoz, Szabó Károlyhoz. 🙂

Elérhetősége:
Telefon: +36 20 497 25 04
E-mail: k.szabo@aviko.hu

share

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!