Aviko Food Service szerkesztő oldala

Ünnepek

Remegős élvezetek – éttermi kocsonyák

A kocsonya a magyar étkezési- és gasztrokultúra egyik kiemelkedő műremeke. Szépen, odafigyeléssel elkészítve felveszi a versenyt a világ bármelyik ikonikus tányérjával – textúrái és ízei érdekesek, játékosak, megjelenése lehet egyaránt rusztikus és elegáns. Sokan...

Bővebben

Aviko Food Service

Karácsonyi köretek az Avikóval

Maradandó gasztronómiai élményt kínálnál karácsonykor vendégeidnek, de a nagy rohanásban nem jönnek az ötletek? Összefoglalónk segít abban, hogy egyszerű módon készíthess lenyűgöző ünnepi menüt! A lényeg a jól megválasztott köretekben rejlik, olvassátok el Szabó...

Bővebben

Ötletek

Főzés borral és más alkoholokkal

Számtalan ételt, főként pörkölteket és szószokat tehetünk még ízletesebbé azáltal, hogy borral vagy bármilyen más alkohollal főzzük őket. Szakértőnk megoszt veletek néhány fortélyt az alkohollal készülő ételekről!   A kifinomult konyha egyik alaptétele, hogy...

Bővebben