Egykoron Magyarországról az a köztudomású információ terjedt el, hogy az ország igazi halparadicsom, az itt élőknek sosincs gondja, ha friss és jó minőségű halat szeretnének fogyasztani. Ez mondjuk még főleg a nagy folyórendezések előtt volt igaz, amikor páratlanul sok...
Aki dolgozott már vendéglátó egységben, tudja, hogy a nap egyik legfontosabb központi témája a személyzeti ebéd, közismert nevén a csumi. Ez az a parázs téma, ami a végletekig tudja feszíteni a legendás szakács-pincér ellentétet. A szakácsok jobbára úgy vélik, hogy...
„A szezonnak sosincs vége, csak átalakul!” – Herédi Péterrel beszélgettünk
A téli hétfő délelőtt még a máskor forgalmas Városliget is csendes. Nem kell sokáig keresni a következő interjúnk helyszínéül szolgáló Nyereg, az Itató éttermet, a ligeti tóhoz közel, nyitott kapukkal várnak. Az étterem előtt üres tér jelzi a nyári forgalom...
Ahol a Valentin-nap egy lehetőség – Pap Márkkal, a Hotel Nemzeti séfjével beszélgettünk
Állást foglalni a Valentin-napról hazánkban legalább akkora dilemma elé állít, mint arról dönteni, ijesztő jelmezt húzunk-e Halloweenkor, vagy sem. Míg egyénként eldönthetjük, hogy megvesszük-e a csokor virágot, vagy maskarába bújunk október végén, addig egy szálloda...
8+1 közösségi média tipp, ami segít a sikeres étteremmarketingben!
Tudjuk, hogy egyesek számára a közösségi média platformok kezelése, csak még egy plusz feladat, az amúgy is hosszú teendők listáján. Hogy időt spóroljunk nektek, összegyűjtöttünk 8 +1 tanácsot, hogy mire érdemes odafigyelni és mivel teheted sikeressé a social media...
Valentin nap az éttermekben – Tippek, amelyekkel felvillanyozhatod a napot!
A Valentin nap itt van a küszöbön, ezt pedig az éttermek is jól tudják! Bár hazánkban ez az ünnep igencsak megosztja a közösséget, tagadhatatlan, hogy külföldön hatalmas sikernek örvend. Cikkünkben egy kis betekintést nyújtunk a külföldi marketing fogásokba, amelyekkel...