Az Ohio State University által kiadott tanulmány szerint az új éttermek 60%-a vagy bezár, vagy tulajdonost vált az első üzleti év leforgása alatt, és közel 80%-a az éttermeknek az első öt éven belül kénytelen bezárni a kapuit. Mi áll a sokkoló adatok hátterében? Miért...
Sokszor hangoztatott tény, hogy az üzlet fejlődésének kulcsa a növekedésben rejlik, így természetesnek hangzik, hogy az üzlet fejlődésének egyik legfontosabb mantrája, a növekedés, növekedés és növekedés, így a siker érdekében sokan döntenek úgy, hogy éttermük...
Reggeli Aviko körkép – Ételek, amelyek minden étterem kínálatát feldobják
Valószínűleg nagy erőfeszítésünkbe kerülne, ha szeretnénk találni egy olyan embert, aki ne hallotta volna számtalan alkalommal anyukájától vagy nagymamájától, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Az Aviko reggeli tippek segítenek, hogy könnyen fellendíthesd az...
A mai nap szakácsa talán nem is igazán érzi a jelentőségét, hogy a borsok sokszínű palettája áll rendelkezésére, ha főzni támad kedve. Kevésbé szerencsés időkben konkrét háborúk dúltak ezért a fűszerért, ára gyakran az aranyéval vetekedett, olyannyira, hogy olykor...
A fokhagyma szinte az összes nemzet konyhájának az alapköve, igazi globális alapanyag. Nem hiába, frissen feltárt aromái, felhasználásában rejlő számtalan lehetősége és jótékony élettani hatásai teljesen egyedülálló zöldséggé (vagy fűszerré?) teszik. Jól használni...
Tavaszi fogások újraértelmezve – Könnyed és finom menü a tavaszra hangolódva
Sok vendég tolong a Hotel Nemzeti előterében, a felpezsdült forgalom az első biztos jele a tavasz beköszöntének. A kellemes háttérzaj, a napsütés kellemes aláfestője a beszélgetésnek, Pap Márkot, a Hotel Nemzeti séfjét ezúttal a tavaszváró reggeli fogásokról faggattuk. A...