Címke: Aviko Food Service

Interjúk

Az étterem, ahol mindent megtaláltok egy helyen

„Ha úgy van, én nagyon szívesen beállok a pult mögé is, sőt néha hiányzik is – felszabadít engem is” Koloszár Szilárddal, a Pizza Casa Luigi éttermek tulajdonosával beszélgettünk a mindennapos kihívásokról, a projektekről és terveikről Hogyan fordultál a...

Bővebben

Ötletek

A pompás lila levendula a konyhában

A levendula a nyár egyik legelegánsabb jelképe, arisztokratikus lila színe és semmivel össze nem téveszthető illata kiemeli a herbáriaszagú gyógynövények soraiból. Főként azért is, mert megannyi gyógyhatása és jótékony tulajdonsága mellett íze, illata és ezekből...

Bővebben

Ötletek

Harcsa, a magyar vizek fenevadja

A harcsa egyike a magyar halkonyha tradicionális és máig népszerű alapanyagainak. Könnyű hozzáférhetősége – és sajnos könnyű hamisíthatósága – miatt felbukkan a legtöbb magyaros konyhát ígérő étterem választékában. A harcsa húsa a jó kezelhetősége...

Bővebben

Ötletek

Csuka és fogas – a magyar halak legjava

A magyar népről egykoron Európa-szerte hírlett, hogy a legtöbb és legjobb halat fogyasztók között van. És nem ám azért, mert volt még tengerpartunk – édesvízi halaink mennyisége és minősége miatt érdemeltük ki a hírverést. Bár közhely, mégis szomorú igazság, hogy...

Bővebben