Étvágygerjesztő fogások, avagy mivel tudod megtartani a vendégeidet?

Az Aviko az 1962-es megalapítása óta piacvezetővé nőtte ki magát Európában a friss, mélyhűtött és szárított burgonyatermékek piacán, és egyike a négy legnagyobb burgonyafeldolgozó cégeknek. A kínálat kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az igényeknek megfelelő fogásokkal bővítsük a termékek listáját, így hagyományos burgonyaköretek mellett az olyan étvágygerjesztők is helyet kaptak a kínálatban, mint a hagymakarikák, a különböző sajtfalatok, és az olyan felkapott alapanyagok, mint az édesburgonya. Legújabb cikkünkben pár hasznos tippet adunk arra, milyen fogásokkal tarthatod meg a vendégeidet.

Sweetpotato_Aviko

Az örök klasszikus falat

A Philadelphia panírozott krémsajtgolyók a friss, tavaszias ízélményt képviselik, amelyek tökéletes alternatívái a hagyományos konyhai fogásként ismert „tenyérnyi” rántott sajtféléknek. Kínálhatjuk például áfonyával, mazsolával kevert párolt rizzsel, vagy egy finom mártogatóssal, annyi biztos, hogy elnyerhetjük az ínyenc fogásokra éhes vendégek elismerését. A roppanós és lédús saláták is tökéletesen harmonizálnak a krémsajtgolyókkal, ezeket érdemes a trendhez igazodva valamilyen könnyed, olaszos ízzel megbolondítani, így például citrommal, olíva olajjal vagy balzsamecettel.

Ízletes hasábok

Az Édesburgonya hasábok már évek óta jelen vannak az Aviko termékpalettáján, rendkívüli népszerűségüknek köszönhetően további édesburgonyás termékekkel is bővült a kínálat. Népszerűségét nemcsak kedvező tápanyagtartalmának köszönheti – hiszen tele van B, C, E és K vitaminnal és karotinnal is – hanem ásványi anyag tartalmának és finom karamellás ízvilágának is. Egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen ízzel jól párosítható. A hagyományosan „télies” íze miatt a belőle készült sültburgonya kiválóan illik a vörös húsú szárnyasokhoz és a vadakhoz is. Édessége miatt pedig jól passzol a rántott illetve roston sült halakhoz. Az újdonságokra nyitott vendégek számára mindenképpen egy kipróbálandó fogás, előételként egy egyedi mártogatóssal például remek kísérője lehet egy baráti összejövetelnek. Az édesburgonya hasábok másik nagy előnye, hogy mélyhűtőben akár 24 hónapig is eltarthatók, és olajsütőben 175 fokon már 3-3,5 perc alatt elkészülnek.

A hagyományos köret

A Turbo másfélperces hullámos hasábburgonya  már 90 másodperc sütés után fogyasztható, és bátran ajánljuk úgy a gyerekeknek szánt menü köreteként, mint a felnőttek számára kínált ételek kísérőjeként. Az Aviko körete a különleges kialakítása ellenére a hagyományos receptúrát követi, hiszen csupán burgonyát és pálmaolajat tartalmaz. Mivel a termék gluténmentes, ezért az ételérzékenységben szenvedők is bátran választhatják köretként.

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!