Burgonyahasábok az Aviko kínálatából

A hasábburgonyának tényleg rengeteg arca van – ezt azonnal elismerjük, ha kicsit jobban megvizsgáljuk a burgonyatermékek palettáját. A hasábburgonya az örökzöld köret és megunhatatlan snack, kicsik és nagyok egyaránt imádják. A strandbüfétől a belvárosi trendi étteremig szinte minden vendéglátóhely kínálatának kötelező eleme és az Aviko választékában mindenki meg is találhatja a karakterének és vendégkörének megfelelő változatot.

Szakmabeliként fontos tudnunk, hogy a hasábburgonya valódi burgonyából szeletelt, növényi olajban elősütött, gondosan válogatott terméket jelent és – mindenféle városi legendával ellentétben- nem valamilyen bekevert masszából nyomja egy szerkezet szabályos formájúra. Ennek belátására ajánljuk az alábbi linket: https://www.youtube.com/watch?v=CTxWdJ6_PCI. Ráadásul a hasábburgonyák mindegyike gluténmentes, így a speciális diétákhoz is remekül passzolnak – erről az Aviko weboldalán találtok még több információt!

Kezdjünk a klasszikusokkal! Ha „csak” jó minőségű, megbízható termékekkel szeretnénk dolgozni, válasszuk az Aviko logót és már csak a szimpatikus vágási méretet kell kiválasztanunk. Az Aviko klasszikus hasábburgonyái mindenféle vágási méretben – 7 mm, 9,5 mm, 11 mm, 15 mm -, extra vastag és hullámos változatban is kaphatóak, olajsütőben – 175°C-ra hevített forró olajban –  3-3,5 perc alatt készre süthetőek.

Az egyre gyorsuló XXI. század és az egyre igényesebb vendégek magukkal vonzották a magasabb hozzáadott értékű prémium hasábburgonyák megjelenését és piacának gyors növekedését. Az Aviko Turbo Plus „Másfélperces” hasábburgonyák különlegessége, hogy rendkívül gyorsan, már 90 másodperc alatt elkészíthetőek. Csúcsidőben ez igazi megváltást jelent. A Turbo hasábburgonyák ráadásul egyszerre nagyobb tömeg kiszolgálását teszik lehetővé, így végeredményben nagyobb bevételt is jelentenek használóiknak. A Turbo Plus 9,5 mm vágású hasábburgonya kiadóssága súly alapján kb. 90%. A Turbo Plus hullámos hasábburgonya egyedi formájával remek körete lehet akár a gyerekmenüknek is. Különlegességük még, hogy nem csak mélyhűtőben, de 8 napig hűtőszekrényben is tárolhatóak.

Az Aviko Super Crunch hasábburgonyái a sült krumplival szemben támasztott elvárásokat a legmagasabb szinten elégítik ki. Ez a termékcsoport burgonyakeményítőből és rizslisztből készült speciális bevonatának köszönhetően kivételesen ropogósra sül, ráadásul a sütés után a normál hasábburgonyáknál sokkal tovább ropogós és meleg marad. Super Crunch hasábburgonya is kapható többféle vágási méretben, vékonytól az extra vastag szeletekig. A kínálatból kimagaslik a Super Crunch héjas hasábburgonya, melynek trendi, rusztikus megjelenése a legmenőbb helyek csúcsminőségű választékához illeszkedik. Vendégeink biztosan nem fognak csalódni, ha a Super Crunch termékcsalád valamelyik tagja kerül a tányérjukra: ezzel a kiváló minőségű termékkel meggyőzhetjük őket arról, hogy éttermünkben első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, és odafigyelünk a részletekre!

A termékek többsége gyorsfagyasztott mivoltában is tökéletes, de számos vágási méretben hasábburgonya hűtött formában is kapható (Pom’Plus). 0- +7 °C- között tárolhatóak, gyorsan sülnek és ízük közel áll a frissen szelt burgonyahasábokéhoz. Közülük rusztikus, héjas megjelenésével a Country Cooking Pure&Rustic hasábburgonya a nagymama készítette finomságok világát idézi.

Az édesburgonya, vagy más néven batáta igazán divatossá vált az elmúlt években, hála a sokféle felhasználhatóságának, a benne lévő tápanyagoknak és persze ellenállhatatlan ízének. Félkész termékként csak az Aviko kínálja vékony hasábokra szelve, ropogós bevonattal; megjelenését intenzív érdeklődés és növekvő forgalom kíséri. Az Édesburgonya hasábok köretként, de akár snackként is tökéletesek egy finom citromos-majonézes vagy sós-karamelles mártogatóssal kínálva. Ajánlhatjuk a gyerekmenükhöz is, a kicsik oda lesznek érte.

Ne feledjétek, hogy egy magas minőségű, látványos formájú hasábburgonya izgalmasan tálalva hatványozott forgalmat, elégedett és visszatérő vendéget eredményez, válasszatok ezért bátran prémium Aviko hasábburgonyát és szerezzetek inspirációkat tálalási javaslatainkat, más blogbejegyzéseinket böngészve. Látogassatok el az Aviko Food Service weboldalára, ahol még többet megtudhattok a termékekről, és persze megismerhetitek azokat a különlegességeket is, melyeknek cikkünkben már nem jutott hely.

Aviko hasábburgonya

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!