Bemutatjuk az AvikoPRO-t!

Örömmel jelentjük, hogy elkészült az Aviko mobilalkalmazása, az AvikoPRO, mely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, illetve az App Store-ból! Az applikáció egy tudástár, melyet a készítők – az Aviko munkatársaival és a vendéglátásban dolgozókkal konzultálva – kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy nap mint nap segítse a HoReCa szektor döntéshozóinak munkáját – mindezt kompakt formában.

 

 

Az alkalmazásban kiválaszthatjuk profilunkat, ami lehetővé teszi, hogy személyreszabott és releváns hírek, információk, tippek jelenjenek meg. A főoldalon az Aviko-val kapcsolatos újdonságokról olvashattok.

 

 

A Receptek menüpontra továbblépve szegmensekre szabott ötleteket, recepteket találhattok az Aviko termékeinek még változatosabb és szélesebb körű felhasználásához. A 10 főre számolt receptek közvetlenül az alkalmazásból megoszhatóak a közösségi média felületeinken is vagy letölhetőek PDF-ben, ezzel megkönnyítve a visszakeresést.

 

 

A Termékek fülön gyorsan és kényelmesen szűrhetünk, illetve kereshetünk az Aviko kínálatában. Kereshetünk terméktípus (hasábburgonyák, szeletelt burgonyák, pürés burgonyák, burgonyalepények & röszti, burgonyás gratin, falatkák, hűtött termékek), elkészítési mód (olajsütő, légkeveréses sütő, sütő, serpenyő, mikrohullámú sütő, lábas, merrychef), illetve szegmens (hotel, étterem, hamburgerező, étkezde, gyorsbüfé, catering) alapján, illetve szűrhetünk a gluténmentes termékekre.

 

 

A gluténmentes termékek kínálata egyre fontosabbá válik napjainkban is, így erre a területre is érdemes koncentrálnunk, hogy az egyre növekvő versenyben előnyökre tehessünk szert. Az Aviko gluténmentes termékek egyedülállóan széles kínálatát nyújtja, az alkalmazás segítségével ráadásul az ezekhez a termékekhez kapcsolódó kreatív és változatos receptek is könnyen elérhetőek.

A keresőben a kiválasztott termékre kattintva olvashatjuk azok részletes bemutatását az összetevők, a tápértékadatok, az elkészítési mód és az egyéb termékinformációk (termékkód, eltarthatósági idő, csomagméret stb.) feltüntetésével. Ezen a felületen azonnal felvehetjük a kapcsolatot az Aviko képviselőivel, illetve az adott termékhez kapcsolódó receptek listáját is megtaláljuk.

 

 

A Termékek fülön emellett bescannelhetjük a már megvásárolt Aviko termékeink vonalkódját is a részletes termékinformációkért.

Az AvikoPRO alkalmazást letölthetitek innen

Ez is tetszhet

Szólj hozzá!